search & advies
Maitland Search & Advies is gespecialiseerd in
recrutering & selectie, loopbaanadvies en coachingOnze ervaring
Maitland Search & Advies is een hoogst persoonlijk human resource bureau met ruim 20 jaar ervaring in het werken met mensen en organisaties.


Patricia Maitland is de oprichtster van Maitland Search & Advies. Zij is meer dan twintig jaar actief op het gebied van human resources. Door haar lange en gevarieerde werkervaring, in en voor organisaties in de verschillende (non-) profitsectoren en -wereld kent zij diverse branches van zeer dichtbij en uit eigen ervaring. Als senior adviseur bij Berenschot was zij betrokken bij een groot aantal complexe opdrachten. Zij was projectleider bij diverse omvangrijke wervingsprojecten en voerde executive search- en adviesopdrachten uit voor zware directie- en bestuursfuncties bij een gevarieerd scala van cliënten.
Daarvoor had zij een managementfunctie bij Randstad Uitzendbureau, zij werkte voor de KLM, een groot reclamebureau en het Academisch Ziekenhuis te Utrecht.
Patricia was gedurende een periode van vijf jaar persoonlijk medewerker van o.a. Hans van den Broek en Cees van Dijk in de Tweede Kamer der Staten Generaal.

Patricia studeerde psychologie en is geregistreerd mediator.[ Home ] [ Over het bureau ] [ Diensten ] [ Contact ]


© C.Marketing Strategie